День Світлофора

У п’ятий день серпня у всьому світі святкується День Світлофора.🚦Цей культовий об’єкт дорожнього руху, знайомий нам із самого дитинства, безсумнівно, заслужив всесвітнє визнання. Навіть для наймолодших учнів перші кроки у правилах дорожнього руху починаються з вивчення світлофору!

Ми сприймаємо цей день як ще один привід нагадати всім учасникам дорожнього руху, і в першу чергу дітям, про необхідність суворо дотримуватися вимог правил дорожнього руху! А щоб це не було звичайною лекцією, ми звернулися за допомогою до Патрульної поліції. Вони супер-професіонали в цій справі і знають як цікаво розповісти дітям про правила безпеки на дорозі!

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»
ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

У ігровій формі з яскравими наглядними матеріалами дітки дізналися про всіх учасників дорожнього руху, правила безпеки на дорозі і в транспортних засобах. На пам’ять працівники поліції подарували кожному учаснику заходу корисні подаруночки — світловідбиваючі сердечки.

Вдячні за співпрацю @patrolpolice_poltava

Продовжуємо реалізувати проєкт NIN “Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні” за підтримки Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT