Допомога з Польщі для потребуючих

Завдяки нашим партнерам #caritaspolska та просто небайдужим людям з сусідньої країни ми ще більше надаємо допомогу тим, хто є в потребі. Нещодавно до Карітас Полтава надійшла гуманітарна допомога з Польщі у вигляді продуктових та гігієнічних наборів.

Нагальні потреби внутрішньо переміщених осіб змінюються досить динамічно, а це, у свою чергу, спонукає оперативно реагувати міжнародні організації. Карітас Полтава намагається закрити потреби кожної внутрішньо переміщеної родини, але кількість запитів надзвичайно велика. Наші партнери з-за кордону сприяють здійсненню не лише проєктів, а і створюють безперечну підтримку у наданні проводольчих та непродовольчих товарів.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Caritas Polska, волонтери та благодійники передали Карітас Полтава пакунки з продуктами та наборами гігієни для сімей ВПО. Один такий пакунок важить близько десяти кілограм. До його складу входять польські продукти, товари та аптечки, значна частина, яких призначена саме для малюків та дітей. Більша частка родин уже отримали гуманітарну допомогу, проте видача ще триває.

За допомогою можна звернутися за адресою : м. Полтава вул. Пилипа Орлика 20\1.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Ми щиро дякуємо нашим партнерам за неоціненну підтримку 🇺🇦!