Карітас Чернівці у гостях із подарунками!

Завдяки консолідації зусиль з нашими друзями та партнерами в напрямку допомоги до військового шпиталю м.Полтави було передано ультразвуковий АПАРАТ PHILIPS ENVISOR та надано інші допоміжні та необхідні ресурси для госпіталю.

Карітас входить в одну з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі, тому по всій Україні має надійних друзів, братів та сестер, які єднаються для спільної доброчинної діяльності.

Цього разу задля благої справи, команда Карітас Чернівці завітала у гості до нашого міста з подарунками для Полтавського військового шпиталю. Директор “Карітас Чернівці” пан Іваночко Любомир разом з керівником “Карітас Полтава” паном Володимиром Раковецьким разом відвідали госпіталь, де зустрілися з головним лікарем і передали закладу наступне :

  • медичні препарати ;
  • гуманітарну допомогу ;
  • косметичні набори ;
  • ультразвуковий апарат для діагностики.
Фото: БФ «Карітас Полтава»

Особливої уваги заслуговує наданий ультразвуковий АПАРАТ PHILIPS ENVISOR, який створений для максимальної ефективності та продуктивності діагностичного процесу. Він вирізняється простотою використання, високим рівнем автоматизації та є зручним у обробці даних.

Фото: БФ «Карітас Полтава»

Дякуємо нашим друзям та партнерам за консолідацію зусиль в напрямку допомоги! Окрему подяку за підтримку ми висловлюємо Карітасу Дюсельдорф Caritasverband Düsseldorf e.V. та заступниці начальника ОВА пані Катерина Рижеченко. Їхній вклад та допомога неоціненна для нас.

Разом ми сила!

Фото: БФ «Карітас Полтава»

Ми надзвичайно раді, що завдяки спільній праці тисячі людей отримують допомогу!