Навчання з убезпечення

Нещодавно в Карітас Полтава відбулося важливе навчання для працівників, присвячене питанням убезпечення. Це навчання є невід’ємною частиною завдань та цінностей нашої організації, адже забезпечення найвищих стандартів безпеки є нашим пріоритетом.

Програма навчання включала детальний розгляд сучасних методів і практик убезпечення, а також відпрацювання конкретних навичок, необхідних для ефективного реагування на потенційні загрози. Учасники навчання дізналися про новітні стандарти безпеки, ознайомилися з протоколами дій у надзвичайних ситуаціях та відпрацювали практичні навички, які допоможуть їм захистити себе та оточуючих.

Навчання пройшло у форматі інтерактивних занять, що дозволило учасникам активно залучатися до процесу та обмінюватися власним досвідом. Такий підхід сприяв глибшому розумінню важливості дотримання стандартів безпеки у щоденній роботі.

Забезпечення безпеки є основою нашої діяльності, і ми пишаємося тим, що наші працівники постійно вдосконалюють свої навички та знання. Ця подія вкотре підтвердила нашу відданість забезпеченню безпеки та благополуччя всіх, хто взаємодіє з Карітас Полтава.