Ніч у музеї

Сьогодні у Карітасі відбувся особливий захід, присвячений мистецтву та творчості – #Art_Day! Молодь відзначила цей день яскравою та захоплюючою art-вечіркою “Ніч у музеї”.

Протягом двох годин наші учасники брали участь у цікавому квесті, який спонукував їх вивчати та відтворювати відомі шедеври мистецтва, тим самим вносячи свій внесок у збереження світової культурної спадщини.

В рамках заходу молодь мала можливість досліджувати такі відомі картини, як “Пані з горностаєм” Леонардо да Вінчі, “Американська готика” Гранта Вуда, “Син Людський” Рене Магрітта та багато інших. Цей процес не лише був цікавим, але й надзвичайно веселим, перетворившись на захопливу подорож у світ мистецтва!

Учасники також мали змогу насолодитися виставкою художніх творів майстрині Наталії Сташкевич “Незвичність звичайного паперу” відділу мистецтв ПОУНБ імені І.П.Котляревського, вивчити стилі архітектури історичного центру Полтави, а також ранжувати та обирати кращі репродукції шедеврів у імпровізованій виставковій залі Карітасу!