“Освіта в надзвичайних ситуаціях”. Юні натуралісти

Цього тижня діти проєкту “Освіта в надзвичайних ситуаціях” відвідали Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, де за допомогою кваліфікованих екскурсоводів познайомилися з тваринами та рибами.

Проєкт “Освіта в надзвичайних ситуаціях” знайомить малечу з різними сферами життєдіяльності. Оскільки весна у розпалі, то знайомство із природою дуже актуальне. Отож викладачі Карітас Полтава організували для дітей маленьку подорож до Обласної станції юних натуралістів.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

На території зоолого-тваринницької бази є крільчатник, пташник, вольєри для утримання свійських і диких тварин. Під час екскурсії діти побували у різних куточках природничого закладу : завітали до невеликого зоопарку, розташованого на подвір`ї, оглянули закуток з екзотичними гризунами, відвідали кімнату із акваріумами, познайомилися з мешканцями орнітологічного центру.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Тут утримується 15 видів тварин і птахів сільськогосподарського та декоративного призначення. На навчально-дослідній земельній ділянці зібрано багато видів і сортів культурних і дикорослих рослин. Але найбільше дітям сподобався саме зоопарк та акваріуми.

Втомлені, але щасливі, діти ділилися враженнями одне з одним після відвідин екоцентру. Подібні заходи дуже зближують дітей і допомагають їм більше розкриватися.

Карітас – дітям!
Карітас, то любов!