“Освіта не може чекати”. Візит до екопарку

Весняні канікули з користю та радістю! В рамках проєкту «Освіта не може чекати» діти відвідали екопарк “Ковалівка”, де змогли доторкнутися до місцевої флори та фауни.

Карітас Полтава турбується про здоровий психологічний розвиток дітей, працює та розвиває спектр послуг для підтримки їх психічного благополуччя та гармонійного розвитку. Від початку проєкт “Освіта не може чекати” націлений на покращення психосоціального стану учнів, батьків/опікунів та вчителів під час кризи в Україні.

Отож нещодавно завдяки цьому проєкту діти ВПО відвідали один з найбільших контактних зоопарків в Україні – Екопарк Ковалівка.

Тут відвідувачів залюбки зустріли баранчики, кізочки, лами та альпаки, яких можна було погладити, обійняти і погодувати. В екопарку представлено багато видів хижаків та свійських тварин.

Неможливо пройти повз грайливих та дружніх єнотів полоскунів та носух, цікавого верблюда та смішних поросяток. Знайомитися із тваринками допомагали працівники екопарку та викладачі Карітас Полтава, які проводили екскурсію територією.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Діти наповнилися хорошими враженнями після візиту до екопарку, ділилися своїми емоціями із батьками та фотографувалися на згадку. Сподіваємося, що отриманий позитив залишиться у їхніх серцях.

Проєкт реалізовується за підтримки Caritas Ukraine та UNICEF.

Карітас – це любов!