Отримання навичок ведучого групи підтримки

Сучасне життя з його численними труднощами вимагає від людини будь-якої професії активізації всіх сил. Професія педагога належить до категорії стресогенних і вимагає великих резервів володіння собою та саморегуляції.

Caritas Ukraine Карітас Полтава та UNICEF розуміють важливість підтримки педагогів та їхнього психоемоційного стану. Це важливий крок у забезпеченні якісної освіти та розвитку дітей.

16 та 17 жовтня педагоги, які беруть участь у проекті “Освіта не може чекати”, отримали можливість вдосконалити свої навички ведення групи підтримки за допомогою методів фасилітації. Це навчання було справжнім захопленням і надало педагогам нові інструменти для підвищення ефективності їхньої роботи.

Педагоги поділилися своїми враженнями, називаючи навчання “мега позитивним”, “цікавим” та “змістовним”. Вони зрозуміли, що, щоб дарувати світло іншим, треба мати сонце в собі.

Тепер, завдяки новим знанням та ресурсам, вони повернулися до своїх локацій, готові надавати якісну освіту та підтримку дітям та їх батькам. Ця робота є важливою для майбутнього нашого суспільства, і завдяки таким проектам, педагоги зможуть відповідати на виклики сучасного світу.

З новими знаннями, ресурсно наповненими повернулися наші педагоги на локації до батьків і дітей.