Пластилінографія

У нашому переконанні, кожна дитина – це справжня перлина, унікальна і неповторна. Збереження та підтримка здоров’я дітей – це наш головний пріоритет, і ми впевнені, що ключем до цього є гармонія з собою та навколишнім середовищем.

Саме тому ми запрошуємо дітей в захоплюючий світ мистецтва, використовуючи унікальний арт-терапевтичний метод – пластилінографію. Цей творчий процес дозволяє маленьким художникам виражати свої почуття, розкривати внутрішній світ і розвивати творчі здібності.

Робота з пластиліном – це не лише творчий процес, але й ефективний спосіб зняти стрес, напругу та м’язові затиски у дітей. Наша мета – не лише навчити дітей мистецтву, але і допомогти їм розкрити свій потенціал та впроваджувати позитивні зміни у світі навколо себе.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Пишаємося тим, що маємо можливість реалізовувати проєкт NIN Protection, отримуючи підтримку наших закордонних партнерів – Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT. Разом ми творимо позитивне майбутнє для наших дітей та відкриваємо перед ними безмежні можливості.