Повноцінні гарячі обіди

Гарячі обіди в рамках проєкту #EmergencyAppeal23 – це набагато більше, ніж просто їжа. Це є повноцінною допомогою, яка надається не тільки ВПО, але і місцевому населенню. Наша мета – підтримати та допомогти тим, хто дійсно потребує.

Якщо Ви ще не отримали абонементи на гарячі обіди, ось чому саме зараз – це ідеальний момент, щоб прийти і зареєструватися. Цей проєкт створений для того, щоб допомогти таким категоріям людей:

Особи з інвалідністю: Ми розуміємо, що інвалідність може створювати додаткові виклики у щоденному житті, і ми готові надати підтримку через гарячі обіди.

Важкохворі: Здоров’я – це наша найцінніша цінність, і ми хочемо допомогти тим, хто бореться зі складними хворобами, забезпечуючи смачну та здорову їжу.

Багатодітні сім’ї: Велика родина – велике відповідальність. Ми прагнемо забезпечити сім’ї, які виховують багато дітей, можливістю отримати смачний обід для всіх членів родини.

Самотні люди поважного віку: Наші старші громадяни заслуговують на заслужену турботу та гарячий обід, який допоможе підтримати їхнє здоров’я та добробут.

Вагітні/годуючі матері дітей до 3 років: Ми розуміємо, що цей період в житті жінки вимагає особливого харчування, і ми готові надати необхідну підтримку.

Самотні батьки з підтвердженням: Самотні батьки також заслуговують на нашу увагу і підтримку, і ми готові допомогти їм через гарячі обіди.

Не зволікайте! Якщо ви підпадаєте під будь-яку з цих категорій вразливості, зареєструйтеся вже сьогодні та скористайтеся можливістю отримати смачні та корисні обіди. Наша команда готова вам допомогти і надати тепло та підтримку у цей важкий час. Ви не самі, і разом ми зможемо подолати будь-які труднощі.

Деталі за телефоном 📞 0508887029