Подолання емоційного вигорання

Центр Життєстійкості Карітас Полтава активно працює над вирішенням проблеми емоційного вигорання серед працівників підприємств та організацій, допомагаючи їм зберігати позитивний настрій та мотивацію на робочому місці. Останнім часом наші тренери провели майстер-клас і психологічну гру для фахівців Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Полтавської територіальної громади.

Цей захід був спрямований на розвиток навичок емоційної стійкості, усвідомлення важливості відновлення внутрішніх ресурсів та подолання стресу. Працівники ЦНАПу отримали корисні інструменти, які допоможуть їм ефективніше справлятися з навантаженням на роботі та підтримувати баланс між професійними обов’язками і особистим життям.

Ми переконані, що від позитивного настрою працівників залежить не тільки їхній добробут, а й успіх кожної організації. Адже коли людина приходить на роботу із задоволенням, це напряму впливає на її продуктивність і якість надання послуг.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Якщо ви бажаєте отримати більше інформації або замовити послуги Центру Життєстійкості для своєї організації, звертайтеся за телефоном: 📞: 0952877046
📍 Адреса: м. Полтава, вул. Гоголя, 28
✉️ Електронна пошта: zhyttyestiykist.caritaspoltava@gmail.com

Цей проєкт є складовою частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською та реалізується Міністерством соціальної політики України. У Полтавській територіальній громаді проєкт впроваджується за підтримки Благодійного фонду «Карітас Полтава». Ми продовжуємо допомагати людям долати виклики та підтримувати їх на шляху до психологічної стійкості.