Правила особистої гігієни

У рамках проєкту NIN Protection «Гуманітарний захист людей, які постраждали від війни в Україні» в інклюзивному центрі Карітас Полтава відбулося надзвичайно корисне та захопливе заняття, присвячене правилам особистої гігієни.

Учасники ознайомилися з важливими аспектами догляду за собою та навчилися застосовувати ці навички у своєму щоденному житті. Особливістю заходу стало створення власноруч скрабу для тіла з натуральних інгредієнтів, таких як мед та кава . Цей творчий процес не тільки дозволив учасникам виготовити корисний засіб догляду, але й приніс масу позитивних емоцій, що зробило заняття незабутнім.

Подібні заходи допомагають формувати важливі навички самообслуговування, підвищуючи впевненість у собі та сприяючи кращій адаптації до повсякденного життя. Вони особливо цінні для людей, які через різні обставини опинилися у складній життєвій ситуації та потребують додаткової підтримки в оволодінні новими навичками.

Ми раді вітати всіх, хто бажає приєднатися до нашого інклюзивного центру та брати участь у подібних заходах! Для детальної інформації та запису телефонуйте:
☎️ 050 407 2350
📍 Адреса: м. Полтава, вул. Гоголя, 28

Ми продовжуємо підтримувати людей, допомагаючи їм розвивати нові вміння та адаптуватися до нових реалій життя завдяки підтримці Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.