Правова Майстерність

Відбувся захід “Правова Майстерність” в рамках проекту “Долаючи розломи: соціальна згуртованість у постраждалих від війни громадах”.

Починали захід з особливого моменту — привітання та знайомства бенефіціарів з представником Уповноваженого ВРУ з прав людини в Полтавській області, Владиславом Носенком та його командою. Розповіли про свою діяльність, вислухали питання та надали відповіді, що турбували бенефіціарів. Також вдячні за роздаткові матеріали, які значно полегшили доступ до інформації серед бенефіціарів.

На тренінгу акцент був зроблений на розгляді 10 актуальних юридичних питань, де експерти надавали інсайти та інформацію, яка допомагає краще розуміти правові аспекти складних ситуацій. Учасники заходу були вражені інформативністю та практичністю тренінгу, що стало джерелом нових знань і навичок.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

По завершенню тренінгу учасники мали можливість розслабитися та насолодитися чашкою кави та смаколиками. Також вони отримали унікальну можливість особисто поспілкуватися з юристами, обговорити свої питання та отримати консультації. Цей момент виявився надзвичайно корисним і для учасників, і для юридичних експертів, які мали можливість наочно відчути потреби та питання своєї аудиторії.