Представники Карітас Швейцарія. Проєкт “ELIS”

В рамках нашого проекту “ELIS” відбулася робоча зустріч з представниками Карітас Швейцарії. Ця зустріч була важливим кроком у нашій спільній місії підтримки працевлаштування вразливих верств населення та підтримки малих та середніх підприємств в м. Полтава та Полтавській області.

Під час нашої зустрічі ми обговорили основні переваги нашого проекту та розглянули етапи його реалізації. Ключаова мета цього проєкту є створення можливостей для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та інших вразливих груп населення. Ми віримо, що працевлаштування – це ключовий чинник соціальної інтеграції та підтримки гідного життя.

Наша спільна співпраця з Карітас Швейцарія дозволить нам реалізувати цінні ініціативи, спрямовані на поліпшення життя вразливих верств населення. Ми також будемо підтримувати релокований малий та середній бізнес шляхом надання грантів та інших форм підтримки. Ця робота важлива для створення економічної стабільності та підтримки місцевого підприємництва.

Ми вдячні нашим партнерам з Карітас Швейцарія за їхню відданість та підтримку нашого проєкту “ELIS”. Разом ми можемо зробити більше і внести важливий вклад у покращення умов життя наших співвітчизників та підтримку підприємництва. Наша спільна робота – це доказ того, що об’єднані зусилля можуть змінити життя на краще!

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»