Просвітницька діяльність для вихованців Карітас Полтава

Поліцейські Полтавщини спільно з капеланами дбають про безпеку та допомагають долати труднощі під час воєнного часу наймолодшому населення країни.

В непевні часи, коли небезпека загрожує кожній родині, справжня сила виявляється в спільноті та її здатності підтримувати одне одного. Немає кращого прикладу цього, ніж глибока співпраця між поліцейськими Полтавщини та капеланами, які зробили важливий крок у забезпеченні безпеки та добробуту наймолодших громадян країни.

Ці дві групи провели унікальний навчально-просвітницький захід для дітей молодшого шкільного віку, де вони засвоїли вже набуті знання в Карітас Полтава.

Діти вивчили не лише базові правила безпеки, а й отримали можливість розібратися зі своїми емоціями. Вони навчилися, як зберігати спокій у стресових ситуаціях, як розпізнавати та виражати свої почуття, і це є надзвичайно важливими навичками, які знадобляться їм у майбутньому.

Ми хочемо висловити щиру подяку поліцейським Полтавщини та капеланам за їхню прикладну роботу, вагому співпрацю та небайдужість до вихованців “Карітас Полтава”.

Нехай ця співпраця триває та приносить благо всім, хто потребує підтримки та натхнення у найважливіші миті нашої історії. ❤️