“Простір дружній до дитини”. Заняття з акторської майстерності

Ми продовжуємо допомагати дітям ВПО розвивати їхні навички та таланти через заняття з акторської майстерності. Усі діти – природжені актори, варто лише поспостерігати за ними, як вони грають зі своїми іграшками, пишуть власні сценарії або наслідують побаченому, почутому, прочитаному.

Акторська майстерність

Кожній дитині потрібен світ, де можна сміятися, танцювати співати, вчитися, займатися акторською майстерністю і просто жити, саме цим і займаємось в нашому ” Просторі дружньому до дитини” в рамках проєкту #Emergency_appeal.

У дитячому центрі “Карітас Полтава” щоденно проходять уроки з різних видів діяльності, кожне заняття прекрасне по-своєму. Але особливо відмінним вибором для дітей різного віку є навчання акторської майстерності.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Дане заняття вирішує ряд проблем : діти відкриваються, стають менш сором’язливими, розширюють свій світогляд, поліпшують мову, пам’ять, увагу, розвивають творче мислення, комунікують з однолітками, не бояться проявляти себе у колі незнайомих людей.

Наші вихованці сміливо долають власні страхи, пов’язані з публічними виступами, виголошенням промов перед великою кількістю людей, долають замкнутість і скритність.

До того ж за весь час багато з них розширили своє коло спілкування, активно взаємодіючи одне з одним.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Діти наше все!