Підготовка до школи

Початок нового навчального року вже не за горами І для деяких наших учнів це буде важлива подія, адже вони стануть першокласниками!

Ми впевнені, що підготовка до школи є дуже важливим етапом. Для вступу у перший клас у дитини вже має бути сформований певний рівень знань, мислення, пам’яті і уваги. Крім того, майбутньому першокласнику необхідно навчитися будувати стосунки та спілкуватися – з учителем та однолітками, вміти звертатися по допомогу, а також самостійно виконувати завдання.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

На кожному заняття ми з учнями покращуємо навички читання і мовлення, готуємо руку до письма, вирішуємо математичні і логічні задачі, вивчаємо навколишній світ.

Відвідуючи такі заняття, дитина швидше звикає до дисципліни, учбової атмосфери і знаходженню у колективі. Тож з першого вересня вона вже буде більш адаптована до нового середовища і з радістю порине у шкільне життя! 🙏

Продовжуємо реалізувати проєкт NIN “Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні” за підтримки Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT