Підтримка в інклюзивному центрі

Інклюзивний центр, започаткований у рамках проєкту NIN “Гуманітарна допомога для осіб, які постраждали від війни в Україні” спільно з Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT, є особливим місцем, де кожна дитина знаходить відчуття прийняття, комфорту та любові. Розуміння того, що завжди є поруч той, хто підтримує, дарує надію і знижує тривожність, стало основною метою цього центру.

У нашому інклюзивному центрі відкриті двері для всіх осіб з особливими потребами. Ми створили простір, де кожна дитина знайде себе в природному середовищі дружби та розвитку. Наші програми спрямовані на індивідуальний підхід до кожної дитини, сприяючи їхньому розвитку та зростанню. Ми віримо у важливість створення позитивного середовища, де кожен може відчувати себе повноцінним членом спільноти.

Якщо у Вас є особлива дитина, ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами! Звертайтеся за деталями за телефоном 0504072350. Наш інклюзивний центр – це місце, де ваша дитина зможе розвиватися, отримуючи необхідну підтримку і любов від нашої дружньої команди та спільноти.