Святий Миколай у Карітас Полтава

З нагоди дня Святого Миколая, що відзначається православними християнами 19 грудня, працівники “Карітас Полтава” організували акцію «Лист до таємного Святого Миколая» та вручили подарунки понад 150 дітлахам.

Діти мають вірити у казку, а зима, це саме та довгоочікувана пора, коли дива стають реальністю. Нещодавно до Карітас Полтава завітав Святий Миколай та порадував дітлахів іграшками із солодкими подарунками за слухняність, старанність та працьовитість.

Кожен був радий зустрітися, сфотографуватися із Миколаєм та навіть подарувати власний малюнок Чудотворцю.

Напереродні свята працівники “Карітас Полтава” у рамках організованої ними акції «Лист до таємного Святого Миколая» за 2 години отримали понад 150 листів від дітлахів. Усі вони прохали якнайшвидшого закінчення війни та подарунків для своїх молодших братиків та сестричок.

За декілька днів працівники зібрали відповідну кількість пакунків розраховану на вікову категорію дітей від 0+ до 17+. М’які іграшки, розвиваючі книжечки, настольні ігри, футбольні м’ячі, ляльки – хотілося догодити і виконати бажання кожної дитини. У додаток до основного подарунку надавалися обожнювані усіма солодощі.

Звісно ж, у свято прийнятно приділяти особливу увагу дітям. Саме тому Миколай особисто супроводжував та вітав діток та їх батьків зі святом. Побажав родинам ВПО та усім українцям миру та здоров’я.

Для Миколая діти підготували старанно вивчені вірші, які вони розповідали із трепетним хвилюванням та щирими посмішками.

Нехай їх дитинство запам’ятає лише позитивні моменти.