Свято Покрови Пресвятої Богородиці

14 жовтня об’єднує величні свята – державне свято – День захисника і захисниці України, день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці. Тривожні повідомлення ЗМІ, постійні сигнали повітряної тривоги, психо-емоційна напруга затьмарюють наші свята і будні. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті допомагає нужденним і захищає рідну землю.

БО «Благодійний фонд «Карітас Полтава» з дня свого заснування має на меті розвиток благодійності на теренах Полтавщини. За фінансової підтримки міжнародних організацій та благодійників фонд надає фінансову допомогу сім’ям ВПО, допомагає з розміщенням, харчуванням та забезпеченням засобами гігієни, сприяє задоволенню критичних потреб особливо вразливих груп населення – малозабезпечених, важкохворих, літніх людей, багатодітних сімей тощо.

На даний час, в очікуванні зими, гостро стоїть питання допомоги внутрішньо переміщеним особам, що втратили домівку та перебувають у центрах колективного проживання. Закликаємо мешканців Полтави та усіх небайдужих доєднатися до благодійних ініціатив у громаді.

І у цей день підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, щоб захистила їх від куль, щоб якомога скоріше вони повернулися з перемогою до своїх родин і до мирної праці. Схиляємо голови перед подвигом і пам’яттю захисників, які задля перемоги поклали своє життя.

Дякуємо волонтерам та громадськості за небайдужість, активну позицію у підтримці захисників та нужденних громадян України. Майбутнє України, примноження її здобутків, благополуччя громадян залежить від кожного з нас, нашої згуртованої роботи, патріотизму та наполегливої праці.

Україна – самостійна, вільна, неподільна держава! І буде такою завжди! Віримо в перемогу!

Зі святами, шановні земляки!