Спільні зміни

Нещодавно ми відвідали наших шановних бенефіціарів, які, як завжди, зустріли нас тепло та щиро. Візит став особливим, оскільки ми розглядали важливі зміни в законодавстві, що відзначаються суттєвими корективами у житті внутрішньо переміщених осіб.

З 1 березня 2024 року, державні виплати на проживання ВПО автоматично продовжаться лише для обраної категорії громадян. Це викликало багато обговорень та запитань серед наших спільноти. Своєчасно та професійно відповісти на ці питання нам допоміг наш юрист з Карітас Полтава, що входить у проєкт NIN Protection, підтриманий Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.

Юридичний експерт відповів на всі сумніви та роз’яснив нові правила, що стосуються отримання державних виплат. Проєкт виявився надзвичайно корисним у забезпеченні наших співгромадян інформацією та підтримкою, необхідною у цей період змін.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Ми вдячні за можливість бути поруч із вами, дорогі друзі, та забезпечувати вас не лише матеріально, але й інформаційно. Разом ми сила, яка допомагає подолати будь-які труднощі!