Стрес-менеджмент у Миргородській громаді

Психологи стверджують, що чим сильніший стрес, тим більше уваги потрібно приділяти відпочинкута укріпленню ресурсів. І йдеться не лише про повноцінний сон, здорове харчування чи режим дня. Можна помітити, як хронічний стрес «стирає» повсякденні речі, що приносили людині задоволення, приємні враження та цікаві справи. Що з цим робити? З темою “Стрес-менеджмент” сьогодні ми завітали до Миргородської громади.

Під час заняття були відпрацьовані техніки і методи роботи зі стресом, експрес-техніки щодо роботи з психосоматичними проявами, ознайомлення з новітньою ресурсноорієнтованою моделлю стресодолання BASIC Ph. Застосовувалися також методи майндфулнесу (релаксації) як ефективної техніки стресодолання та формування відчуття усвідомленості моменту, розвитку вміння бути «тут і зараз».

Учасники виявили високий рівень активності та креативності, ділилися власними враженнями, емоціями та життєвим досвідом.

Проєкт “Багатосекторна допомога постраждалим від війни в Україні” #ВНА#USAID#CARITASUKRAINE#CARITASPOLTAVA