Театр тіней

Заохотити дітей до навчання дуже легко, якщо застосовувати небуденні і максимально незвичайні методи пізнання світу! Нещодавно молодша група наших дітей мала унікальний досвід знайомства з театром тіней! Театралізована діяльність відіграє важливу роль у розвитку емоційного інтелекту дитини та сприяє її творчому зростанню!

Дитячий тіньовий театр є не просто різновидом гри — це чудова можливість розвитку уяви, образного і просторового мислення, мовлення і здатності до імпровізації.

Театр тіней стимулює образне мислення, допомагає дітям створювати власні сюжети та персонажі, вчить орієнтуватися у просторі, працюючи з тінями та світлом. Діти активно використовують мову для створення діалогів і монологів, що сприяє розвитку мовленнєвих навичок. Під час вистав вони вчаться швидко приймати рішення та адаптуватися до нових ситуацій, що є важливим для їхнього загального розвитку.

Ми раді продовжувати реалізацію проєкту NIN Protection за підтримки наших закордонних партнерів Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT. Завдяки цій співпраці ми можемо пропонувати дітям такі унікальні та корисні заняття.

Приєднуйтесь до нас, і нехай ваші діти відкривають нові горизонти разом з Карітас Полтава! ❤️ З нетерпінням чекаємо на вас!