Теплий одяг для переселенців

Карітас Полтава продовжує видавати теплі речі переселенцям, адже потреба у додатковому одязі досі існує.

Минулого четверга вкотре відбулася акція “Соціальний гардероб”, на якій традиційно працівники благодійного фонду роздавали речі для внутрішньо переміщених осіб. Наразі люди часто запитують про наявність теплої постільної білизни, зимового одягу та взуття через те, що на вулиці значно похолодало і потрібно якось підготуватися до морозів. Тому і приходять до Сонячного парку, аби підшукати щось для себе та своїх близьких.

Кількість речей в “одні руки” необмежена, головне, щоб речі підійшли за розміром і сподобалися новим власникам. За порядком стежать наші працівники, а також консультують і допомагають знайти потрібну річ. Найчастіше одяг беруть для діток, адже ті швидко ростуть і багатьом не по кишені придбати нове взуття чи кофтину.

Проєкт “Соціальний гардероб” користується великим попитом, речі розбирають досить швидко і ми раді, що можемо бути корисними.

Переконані, що прохолодна погода не завдасть перешкод та переживань, бо всі будуть утеплені.