Тепло, любов і мистецтво

У сучасному світі, де темпи життя стають все швидшими, важливість якісного часу, проведеного разом, важко переоцінити. Батьківсько-дитячі стосунки вимагають не лише матеріального забезпечення, а й уваги, взаємодії та спільних вражень. І це розуміє Карітас Полтава, який активно працює над створенням особливого простору для всієї родини.

Хочемо поділитися із вами нашими цінностями та ініціативами, спрямованими на покращення родинних відносин. Щоденна взаємодія, проведення часу разом, спільні ігри та творчі майстер-класи — це не лише розвага, а й інвестиція у щасливе майбутнє кожного малюка.

Карітас Полтава впроваджує проєкт “Діти і війна: педагогічна та психологічна підтримка дітей та молоді, які постраждали від війни в Україні”. Віримо, що створення шедеврів у техніці “Ебру” та дихальні вправи не лише принесли естетичне задоволення, а стали корисними у створення теплої атмосфери у родинних стосунках.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Бажаємо, щоб кожен момент, проведений у нашому безпечному просторі, ставав незабутнім для батьків та дітей. Нехай усі разом ми будуємо щасливе та тепле сімейне оточення.