Тренінг для фахівців Карітас Полтава

У рамках проєкту «Освіта не може чекати» відбувся триденний тренінг «Стрес, реакція на стрес. Травма та її ознаки» у м. Полтава. Захід організовано з метою подальшого розвитку проєкту та підготовки педагогічних працівників Карітас Полтава до роботи із дітьми.

Якісна освіта – один із найпотужніших перевірених засобів сталого розвитку. Наші фахівці завжди професійні та роблять свою справу з любов’ю, тому готові постійно удосконалювати свої навички та уміння. Отож нещодавно вони взяли участь у триденному тренінгу, спрямованому на їхню підготовку до розвитку життєстійкості, стресостійкості у дітей. По завершенню курсу, отримали сертифікати та безцінні знання.

Нагадуємо, що головна ціль проєкту “Освіта не може чекати” – психосоціальна підтримка учнів, батьків/опікунів та вчителів під час кризи в Україні. Задля цього ми намагаємося суттєво збільшити кваліфікованість працівників, аби вони могли надати якісну допомогу нашим бенефіціарам.