Тренінг із самооборони від Військово-спортивного центру “Воїн”

Проєкт “Освіта в надзвичайних ситуаціях” включає в себе основи соціалізації та адаптації до життя. Тренінг із самооборони від Військово-спортивного центру “Воїн” допоміг молоді оволодіти навичками та прийомами реагування в критичних ситуаціях.

Знизити ризики зіткнення з небезпечною для життя ситуацією, навчитися оцінювати рівень загрози і правильно діяти під час збройного нападу – мета цього вкрай корисного майстер-класу від ВСЦ “Воїн”. Тренінг проводили інструктори Микита Шамота та Артемій Мар’єнко для дітей ВПО на запрошення благодійного фонду Карітас Полтава.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Спочатку інструктори провели інструктаж із правил техніки безпеки, потім роздали інвентар та почали навчати прийомів. Кожен мав змогу відпрацювати способи самозахисту на швидкість та спритність.

Досвідчені тренери, враховуючи індивідуальні особливості, проговорили всі деталі та допомогли дітям швидко освоїтись і отримати максимум задоволення від тренінгу. Навички самооборони стали для них корисним досвідом, а сконцентрованість над процесом покращила їх стійкість та витривалість в неочікуваних життєвих ситуаціях.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Майстер-клас допоміг навчитись дітям безпечному та рефлекторному поводженню у екстремальних умовах, вдосконалив міцність духу та впорядкував думки. Гарний настрій супроводжував усіх учасників під час заняття.

Ми дякуємо нашим партнерам Bright Kids Charity та Street Child за можливість реалізації проєкту “Освіта в надзвичайних ситуаціях” , а також висловлюємо щиру подяку військово-спортивному центру “Воїн” за проведення тренінгу.