У Полтаві відбувся спортивно-сімейний захід

Напередодні Дня захисту дітей відбувся великий спортивний захід для дітей і батьків всіх проєктів дитячого напряму Карітас Полтава. Головною метою цього дійства є привернення уваги до захисту прав дитини, а також підвищення значущості ролі родини у суспільстві.

Спортивно-розважальні заходи для дітей та їхніх батьків провели у Полтавському парку Перемоги за підтримки Спортивного Комітету України та Полтавської Обласної ради.

Відвідувачі парку взяли участь у різних конкурсах під час яких визначали найбільш майстерних та спритних виконавців завдань.

Усі охочі брали участь у змаганнях із хокею, фрізбі, обертанні обруча та стрибках у мішках. Дорослі також мали можливість повболівати за учасників міні-турніру з пляжного волейболу.

Переможці змагань і конкурсів відзначені дипломами Ukraine Kids Games, а найактивніші учасники спортивного свята отримали кубки та солодощі. Поєднавши і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію, свято стало одним із улюблених для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Спорт, розваги, здорова конкуренція – все це створило особливу сімейну атмосферу, адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Дякуємо Спортивний Комітет України та Полтавська Обласна рада за допомогу та участь в реалізації.