Фандрейзинг

На цьому тижні команда БФ «Карітас Полтава» провела четвертий тренінг в межах проєкту «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині», а тема була дуже актуальною та цікавою – «Джерела залучення фінансових ресурсів для соціального підприємства. Фандрейзинг».

Наші учасники та учасниці отримали можливість ознайомитися з основами фандрейзингу, а також вивчити різні стратегії і практики залучення фінансової підтримки для своїх соціальних підприємств. Ми обговорили методи пошуку потенційних донорів, організації благодійних заходів, а також використання онлайн-платформ для збору фінансів.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»
ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Фандрейзинг – це важливий інструмент у забезпеченні успішної роботи соціальних підприємств, і ми дуже раді, що можемо допомогти нашим учасникам оволодіти цим інструментом.

Продовжуємо рухатися вперед і віримо у позитивний вплив соціального підприємництва на нашу громаду!

Ініціативу «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині» впроваджує БФ «Карітас Полтава» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».