Фінал проєкту “Освіта не може чекати”

Завершується чудовий проєкт «Освіта не може чекати». Протягом року на 16 локаціях в різних громадах Полтавської області були створені безпечні простори для дітей. Тут завжди лунав сміх. А це особливо важливо в наш час.

Вікторини, естафети, конкурси, майстер-класи, різноманітні цікаві заняття, піжамні вечірки… і ще багато іншого – соціальні педагоги, вихователі, психолог готували кожного дня.

Ми дякуємо UNICEF за ініціативу, забезпечення, допомогу.

Завдяки цьому проєкту в громадах Полтавської області з’явилася можливість у такий тяжкий для країни час доступу до позашкільної освіти, де діти могли переключитися, спілкуватися з однолітками, удосконалювали навички, реалізовували творчий потенціал, мали соціально-психологічну підтримку.

Дитинство не може почекати… Тому ми робимо все, щоб дарувати нашим дітям радість. Охоплені були не лише діти, активно проводилася робота з батьками та педагогами.

Хочемо також відзначити наших педагогів, подякувати їм за неймовірну працю та покладену в неї душу. Результатом нашої спільної роботи стали тисячі посмішок та величезна вдячність від батьків.