«Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині»

Наш проєкт «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині» продовжує розвивати свій потенціал і приносити користь громаді. Ми провели уже третій тренінг у межах цього проєкту, присвячений розробленню фінансової стратегії та бізнес-плануванню соціального підприємства.

На тренінгу учасники мали можливість вивчити основні принципи створення фінансової стратегії, визначити ключові фінансові показники, які впливають на успішність їхніх проєктів, та опанувати навички бізнес-планування. Вони також мали можливість обговорити свої ідеї та плани з нашими експертами та отримати цінні поради щодо оптимізації своїх проєктів.

Ми дуже пишаємося нашими учасниками, які виявили великий інтерес і завзяття у вивченні цієї важливої теми. Наша команда готова надавати підтримку цим молодим та амбіційним соціальним підприємцям та підприємицям у їхньому подальшому розвитку.

Ми віримо, що з кожним таким тренінгом наш проєкт набуває нових сил та розширює можливості для тих, хто прагне змінювати Полтавщину на краще через соціальне підприємництво.

Дякуємо всім, хто підтримує нашу ініціативу та вірить у потенціал наших учасників! До нових зустрічей та бажаємо успіхів!

Ініціативу «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині» впроваджує БФ «Карітас Полтава» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».