Щедрування від наших вихованців

Щедрування – один із давніх українських звичаїв, який традиційно відзначають 13 січня. Вихованці “Простору дружнього до дитини” Карітас Полтава до свята щедрували у друзів та партнерів. Через сучасну пісню передати історію та традицію – головна задача і місія даної акції.

Ялинка, подарунки, салюти, здійснення мрії, святковий настрій, колядки та щедрівки – із такими словами у більшості людей асоціюється зимовий цикл свят. Наші діти найталановитіші, найаенергійніші та найцілеспрямованіші, а ще дуже веселі, коли справа стосується якогось торжества.

Напередодні Старого Нового року вони вирішили взяти участь у давньому українському звичаї, під час якого групи щедрувальників до Щедрого вечора піснями прославляють господарів, бажають їм здоров’я і достатку, за що отримують винагороду.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Тож, не гаючи часу і переодягнувшись у відповідальне вбрання, вихованці “Простору дружнього до дитини” завітали на гостину до наших партнерів.

Святкова атмосфера сприяла припіднесеному настрою як у дітей, так і у дорослих. Діти охоче заводили щедрівки та не скупилися на побажання.

Яскраві фотознімки будуть нагадуванням про гарно проведене дозвілля.