Інклюзивний простір: радість і творчість

У серці Карітас Полтава розцвітає інклюзивний простір, створений в рамках проєкту NIN Protection “Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні”. Це місце, де кожна дитина та молодь з інвалідністю знаходять не тільки підтримку, але й можливість розвинути свої таланти та виявити творчий потенціал.

У цьому унікальному просторі, молодь знаходить можливість не лише спілкуватися, але й дізнатися щось нове та більше соціалізуватися. Музикотерапія, ритмотерапія та арттерапія стали не тільки засобами виявлення талантів, але й джерелом незабутніх вражень для наших бенефіціарів.

Усе відбувається в атмосфері тепла та затишку, особливо під час чаювання зі смаколиками. Ця зустріч не тільки покращила настрій, а й створила сприятливий простір для відкриття та взаємодії.

Робота в цьому просторі буде продовжена, охоплюючи як групові, так і індивідуальні сесії. Важливо відзначити, що кожен етап розвитку буде адаптований до унікальних потреб кожної особи.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Якщо Вам цікава детальна інформація щодо роботи нашого інклюзивного простору, будь ласка, звертайтеся за телефоном [☎️0504072350]. Разом ми творимо невимірні позитивні зміни в житті дітей та молоді, які потребують особливої турботи та уваги. ❤️🌟