Magic day

Серед безлічі варіантів розваг, Карітас Полтава відзначається як організація, яка надає дітям надзвичайні канікули, наповнені емоціями та навчанням. Канікули з Карітас стають особливою подією для маленьких полтавців. Ці канікули відзначаються багатьма чарівними моментами, надзвичайними знаннями та враженнями, які діти запам’ятають на все життя.

Одним із найзахопливіших днів у цих канікулах був “Magic day”. Цей день приніс безліч чарівних моментів та незабутніх вражень для всіх учасників. Але головним чарівником цього дня став Олександр Марченко, керівник студії “Академія клоунів” Центру культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади.

Олександр Марченко – це артист та викладач, який вже багато років дарує радість та посмішки дітям. Він відомий своєю здатністю перетворювати буденні речі в дива та навчати малечу тому, як робити інших людей щасливими.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Під час “Magic day” Олександр Марченко подарував дітям неймовірне шоу, сповнене жартами, жонглюванням та ілюзіями. Діти стали активними учасниками цього чарівного вистави, і кожен з них відчував себе насправді особливим. Посмішки та сміх дітей заповнили цей день, а їх радість була безмежною.

Але цей день не обмежувався тільки веселощами та шаленством. Олександр Марченко поділився своїми знаннями з дітьми, навчив їх секретам клоунського мистецтва та ілюзій. Діти не лише розважалися, а й навчалися чому-то новому, розвиваючи свій творчий потенціал та фантазію.

Завершуючи, хочеться висловити подяку Олександру Марченку за неймовірну можливість дарувати дітям незабутні емоції та навчати їх чарам мистецтва.

Канікули з Карітас продовжують радувати дітей і батьків!