“Освіта в надзвичайних ситуаціях”. Квіти для Перемоги

Вихованці Дитячого простору в рамках проєкту “Освіта в надзвичайних ситуаціях” вже готуються до весни 2023 року і висаджують саджанці багаторічних квітів та кущів.

Квіти – це краса, а краса – це любов. Любов дає нам сили далі робити свою справу та дарувати радість іншим. Любов надихає, любов створює, любов лікує. Любов народжується з дрібниць і у нашому випадку саме з квітів. Працівники дитячого центру “Карітас Полтава” разом з учнями вирішили посіяти трохи любові та терпіння для майбутньої весни.

Отож, одягнувни рукавички, взявши до рук лопату та прихопивши саджанці багаторічних квітів та кущів, вони швидко почимчикували до клумби втілювати свій задум.

До процесу хотілося долучитися усім, адже, саджаючи, кожен відчував, що дає життя чомусь новому. Усі ми втомилися від затяжної війни, тому таким чином, ми подумки закладали у грунт надію на світлі події, що розквітнуть навесні. Віримо, що барви та аромат квітів тільки додасть сил чекати на Перемогу!