Лекція з домедичної допомоги для дітей та батьків

В рамках проєкту ” Освіта в надзвичайних ситуаціях” в “Карітасі Полтава” організували лекцію із тактичної медицини. Надавати домедичну допомогу охочих навчали інструктори обласного військово-спортивного центру “Воїн“.

Лекція з домедичної допомоги для дітей та батьків. Фото Карітас Полтава

З початком повномасштабної війни велика кількість внутрішньопереміщених осіб відчула гостру потребу у тому, щоб пройти бодай якусь практичну підготовку з надання невідкладної допомоги пораненим. Саме тому у “Карітасі Полтава” було організовано відповідну лекцію, на якій розглянули як зупинити кровотечу і привести пораненого у стабільне положення.

Отримати нові знання та долучитися до навчального процесу батькам та дітям допомогли інструктори з війського-спортивного центру “Воїн” – Андрущенко Андрій та Олег Бариш. На практиці вони показали, як саме можна стати у пригоді, у випадках, коли нічого немає або практично нічого немає із підручних засобів.

Лекція з домедичної допомоги для дітей та батьків. Фото Карітас Полтава

Лекція виявилася пізнавальною не лише для дорослих, а і для малечі, які також активно брали участь у обговоренні та захоплено спостерігали за діями інструкторів.

Попереду багато спільних ініціатив та велика ПЕРЕМОГА.
Ми готові до усього!