Початок реалізації нового проєкту в рамках “Простір дружній до дитини”

Раді оголосити про старт нового проєкту у рамках “Простір дружній до дитини” ! Основною метою якого слугуватиме покращення психо-емоційного стану дітей та підлітків, які постраждали від ескалації бойових дій в Україні.

Понад двісті дітей, які вимушено переїхали через війну, влітку у Полтаві долучилися до наших безкоштовних занять. На уроках малюють, роблять аплікації та вчаться правильно вимовляти слова. Діти ВПО прибули з Чернігівської, Харківської, Донецької, Луганської областей, вікова категорія дітей від 3 до 17 років.

Заняття відбуваються двічі на тиждень і включають в себе найрізноманітніші спрямування : акторська майстерність, образотворче мистецтво, ігротерапія, музична терапія, прикладне мистецтво та основи логопедії. У перервах влаштовуємо руханки.

Проект реалізовується під егідою:
«Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України» (EU4CSOs) за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне». Її зміст є виключною відповідальністю суб-грантера проекту «Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України» (EU4CSOs) БО «БФ «Карітас Полтава» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Ставимо собі за ціль допомогти їм у подоланні стресів, психологічних травм, адаптації до нових умов життя, тому ЗАПРОШУЄМО приєднатися до нового проєкту.

Чекаємо вас за адресою :
м. Полтава вул. Пилипа Орлика 28,