Факультатив “Юний міліонер”

У дитячому центрі “Карітас Полтава” дітей навчають фінансовій грамотності змалечку. Кожен з них уже освоїв ключові ідеї введення бюджету та засади на яких реалізується бізнес.

Тішить серце, що наші діти вчаться бути дорослими та відповідальними. Їхній жвавий інтерес виявився у вивченні такої серйозної теми як фінансова грамотність. Приймати обґрунтовані та ефективні рішення, використовуючи свої фінансові ресурси не під силу кожному дорослому, але діти переконані, що нічого складного у цьому немає.

Відвідуючи факультативне заняття “Юний міліонер”, вони дізналися історію виникнення грошей, розібралися у валютах іноземних країн, простежили тенденцію вартості гривні і просто насолоджувалися процесом спілкування одне з одним. Згодом упевнені, що матимуть можливість реалізації власного бізнес проєкту. Дівчата планують про відкриття лялькових будинків, салонів краси, хлопці – про автомайстерні.

Карітас Полтава це про неформальне навчання важливим речам!

Міні-грант в проекті «Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України» (EU4CSOs)Публікація підготовлена в рамках проекту “Простір дружній до дитини”, що реалізується в рамках міні-гранту проекту «Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України» (EU4CSOs) за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Її зміст є виключною відповідальністю міні-грантера проекту (EU4CSOs) БО «БФ «Карітас Полтава» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.