«Багатоцільова грошова допомога для ВПО в Полтавській та Хмельницькій областях»

Наша команда з проєктом «Багатоцільова грошова допомога для ВПО в Полтавській та Хмельницькій областях» відвідала Гадяцьку територіальну громаду, а саме с. Красна Лука та с. Лютеньки.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

“Карітас Полтава” завзято здійснює реєстрації на фінансову допомогу по Полтавських громадах, задля того, щоб внутрішньо переміщені особи у найвіддаленіших куточках змогли отримати грошові виплати.

Багато, хто не має змоги приїхати до офісу м. Полтави, тому організовуються виїзні групи, які спрямовані на те, щоб охопити більшу кількість людей, які потребують допомоги.
Наш координатор зв’язується з органами місцевого самоврядування та організовує прийом реєстрації на місцевому рівні. Оголошення на реєстрацію від “Карітас Полтава” внутрішньо переміщені особи можуть переглянути у групах переселенців або ж на головних сайтах своїх населених пунктів.

Цього разу наші працівники відвідали Гадяцьку територіальну громаду та завітали до таких населених пунктів як с. Красна Лука та с. Лютеньки. Тут спеціалісти Карітас Полтава прийняли понад 200 заявок на отримання грошової допомоги для ВПО.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Нагадуємо, що проєкт “Багатоцільова грошова допомога для ВПО в Полтавській та Хмельницькій областях” включає в себе виплати у розмірі 6600 гривень. Допомога розрахована на внутрішньо переміщених осіб, які мають певну вразливу категорію.

Категорії вразливості:

  • 1 та 2 групи інвалідності ;
  • Важкохворі ;
  • Вагітні, годуючі матері з дітками до 2 років ;
  • Багатодітні сім‘ї ;
  • Опікуни/самотні матері ;