Майбутні проєкти з Карітас Люксембург!

Пан Томас з Карітас Люксембург завітав до нашого офісу у Полтаві та з директором о. Володимиром Раковецьким відвідали громади Полтавської області, для можливості покращення умов життя в колективних центрах.

Карітас Люксембург працює над соціальною інтеграцією в Люксембурзі та в усьому світі. На міжнародному рівні Карітас Люксембург стає на бік жертв стихійних лих і насильницьких конфліктів, підтримує зусилля з реконструкції та реабілітації та здійснює проекти розвитку.

Підтримка вразливих верств населення є їхньою першочерговою турботою: неповні сім’ї, діти та молодь, мігранти та біженці, знедолені особи, безпритульні чи з ненадійним житловим становищем чи доходом, особи, які тимчасово не можуть керувати своїм життям.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

У певних ситуаціях через свої офіси на місцях Карітас Люксембург реалізує довгострокові програми, насамперед на Балканах, Африканському Розі, Лаосі та Таджикистані. Реакція Карітас Люксембург включає гуманітарну та надзвичайну допомогу, за якою слідує допомога на реабілітацію та реконструкцію, а потім співпраця з метою розвитку.

Нещодавно представник Карітасу Люксембург, пан Томас, відвідав Карітас Полтава, де зустрівся з директором о. Володимиром Раковецьким. Разом вони завітали до громад Полтавської області та обговорили можливості впровадження нових проектів для допомоги внутрішньо переміщеним особам. В особливості було висвітлено питання покращення житлових умов у колективних просторах.

Зима близько і ми переконані, що люди зі статусом ВПО повинні зустрічати її в нормальних умовах і відчувати любов та турботу.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»