“Готуємо молодь до майбутнього”. Професійний фотосет

Карітас Полтава стимулює молодих українців постійно вчитись і підшуковувати майбутній фах. В рамках проєкту “Готуємо молодь до майбутнього” підліткова група дівчат ВПО відчула себе справжніми моделями. Їх було запрошено до професійної студії Територія 404, де під керівництвом Олени Звягольської та топ фотографа міста Олексія Кота відбулася професійна фотосесія для кожної із дівчат.

Щоб адаптуватись до мінливого світу, молоді люди в Україні готові розвиватися. Ми допомагаємо їм зрозуміти, ким вони бачать себе у майбутньому, тому продовжуємо апгрейдити їхні навички, навчаємо експериментувати і невпинно вдосконалюватися.

Нещодавно для підліткової групи дівчат ВПО, які відвідують заняття у “Карітас Полтава”, була організована фотосесія у професійній студії Територія 404. Провідний фотограф Полтави Олексій Кот завзято намагався розкрити індивідуальність кожної. Дівчата охоче проявляли ініціативу, демонструючи власні уміння та безперервну енергію, були непередбачуваними, але у той же час і гнучкими.

Валерія Петько, керівниця проєкту “Готуємо молодь до майбутнього”, супроводжувала і підтримувала своїх вихованок, радо коментуючи, що щаслива мати змогу дати молодому поколінню такий досвід.

Олена Звягольська керувала процесом фотосесії, давала практичні рекомендації, розповідала про основні аспекти професійної зйомки.

Діти наше майбутнє, а молодь наша опора і вже теперішнє. Карітас Полтава реалізовує мрії та дає надію на щасливе майбутнє.

Ви тільки подивіться, як світяться ці дівчата!

ВІДЕО: БФ «Карітас Полтава»