Навчайтесь та допомагайте разом з Карітас Полтава

У ці непрості часи, коли українське суспільство докладає максимум зусиль для підтримки постраждалих від війни, наша роль і відповідальність як гуманітарної організації стають ще більш значущими. В Карітас Полтава ми розуміємо важливість підготовленості та освіченості наших волонтерів, тому активно працюємо над розвитком і підвищенням їхніх кваліфікацій.

Наша місія та підход до волонтерства

Наша організація не лише забезпечує безпосередню допомогу тим, хто цього потребує, але й розвиває потенціал волонтерів через обширні навчальні програми. Наша основна мета — створити сталу мережу кваліфікованих волонтерів, які могли б ефективно реагувати на різні виклики та управляти соціальними проєктами, спрямованими на допомогу постраждалим.

Тренінги та розвиток навичок

За рамками проекту “Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні” ми регулярно проводимо тренінги з волонтерського менеджменту, які охоплюють ключові аспекти планування, координації та реалізації соціальних проєктів. Ці тренінги допомагають нашим волонтерам розуміти краще методики ефективного залучення громад та розробки проєктів, які забезпечують максимальний позитивний вплив.

Залучення волонтерів через інформаційні кампанії

На відміну від традиційних методів, ми використовуємо інноваційні підходи в інформаційних кампаніях для залучення волонтерів. Ці кампанії проходять через різні медіаплатформи та соціальні мережі, орієнтуючись на активне взаємодіяння з громадою і пропонуючи чітку інформацію про можливості та переваги волонтерства у Карітас Полтава.

Запрошуємо всіх, хто прагне зробити значущий внесок у життя нашої громади, приєднатися до нашої команди волонтерів. Ваша допомога і зусилля можуть змінити життя багатьох людей.

Долучайтесь до нас сьогодні — разом ми можемо більше!