Партнери з Caritas Schweiz

Недавно до офісу благодійної організації “Карітас Полтава” завітали представники партнерської організації “Caritas Schweiz”. Зустріч була спрямована на обговорення ходу реалізації проекту ELIS під назвою “Невідкладна допомога засобами існування громадам, що постраждали від війни в Україні”. Під час зустрічі обговорювалися питання, пов’язані з успішним виконанням завдань проекту, проводились підсумки спільної роботи та взаємодії між партнерами.

Окрім цього, представники “Caritas Schweiz” здійснили зустріч із самими адресатами допомоги, тобто тими, хто став бенефіціарами проекту. У ході спілкування з цільовою аудиторією вони отримали змогу краще зрозуміти реальні потреби та виклики, з якими стикаються люди, постраждалі від війни в Україні.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Завершивши зустріч, “Карітас Полтава” висловив подяку партнерам за продуктивний та плідний день, а також за безмежну підтримку на користь тих, хто знаходиться в складних життєвих обставинах та потребує допомоги. Ця зустріч визначилася як ще один крок до успішної реалізації благодійного проекту та зміцнення партнерських відносин між обидвома організаціями.