Більше 200 дітей ВПО відвідали заняття у басейні

Завдяки Карітас Полтава у рамках проєкту “Освіта в надзвичайних ситуаціях” більше 200 дітей ВПО відвідали заняття в басейні фітнес-клубу “Vitamin” м. Полтава. Вікові категорії від 5 до 17 років вважаються найвразливішими під час війни та потребують більшої уваги соціалізації. Водні заняття допомагають формуванню стабільного позитивного психологічного стану дітей.

У Карітас Полтава триває реєстрації на новий курс з реабілітації та дозвілля дітей 5 – 17 років, у який входять :

• акторська майстерність
  • музичне мистецтво з основами логопедії
  • ігротерапія
  • прикладне та образотворче мистецтво

Заняття проходять два рази на тиждень, по березень включно!

Відвідини басейну є одним з видів психологічної допомоги і відбуваються один раз на тиждень згідно графіку. Заняття відбувається не лише за участі тренерів фітнес-клубу, а і за активної підтримки координаторки напряму по роботі з дітьми Валерії Петько.

За минулий курс більше 200 дітей мали змогу відвідати басейн, навчитися плавати і розважитися у товаристві однолітків.

За додатковими питаннями можете звертатися за телефоном 050 888 70 27 або за адресою вул. Пилипа Орлика, 28.