Видача обігрівачів для ВПО 70+

В рамках проєкту «Надзвичайне реагування на гуманітарну кризу в Україні» ВПО Полтавської області поважного віку (70+ років) надано гранти на утеплення, у вигляді обігрівачів!

Аби забезпечити найбільш вразливе населення узиму від холодів, благодійний фонд Карітас Полтава нещодавно відкрив реєстрацію для ВПО на обігрівачі. Для його отримання ( ред. обігрівача) необхідно було зателефонувати за вказаним номером телефону у оголошенні та чекати на зворотній зв’язок від працівника Карітас Полтава. Участь у даній реєстрації могли здійснити люди похилого віку 70+.

Менше, ніж за один день, благодійний фонд отримав понад 50 прохань від внутрішньо переміщених осіб, а уже наступного дня вдалося видати значну частину обігрівачів.

Реєстрація на отримання електричного обігрівача та проєкт «Надзвичайне реагування на гуманітарну кризу в Україні» здійснюється за підтримки Austrian Development Agency, Caritas Australia. Тому ми укотре дякуємо нашим партнерам.

Сила в єднанні!

Реєстрація здійснюється за телефоном: 050 386 44 89
Кількість обігрівачів обмежена.
Тому ми чекаємо саме на Ваш дзвінок.☎️