Захист грантових заявок

11.10.23 у місті Полтава відбувся захоплюючий процес захисту грантових заявок в рамках проєкту “Долаючи розломи для соціальної згуртованості у постраждалих від війни громадах”.

Ми висловлюємо щирі подяки усім організаціям, з різних територіальних громад які були активними учасниками та брали участь у розробці проектів. Ваш внесок є надзвичайно важливим для наших громад, оскільки він сприяє зміцненню соціальної єдності та сприяє нашому загальному добробуту.

Під час захисту, журі обговорювало, які проекти найкраще відповідають вимогам програми грантів. Підтримано наступні проєкти:

✅1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Скороходівської селищної ради. (Скороходівська ТГ)

Проект спрямований на створення сучасного, відкритого та комфортного простору для розвитку громади, де жителі зможуть навчатися цифровій грамотності та розвивати навички використання цифрових технологій.

✅2. Громадська організація “ЗМІСТ ПОЛТАВА” (Полтавська МТГ)

Метою проєкту є сприяння соціальній згуртованості внутрішньо переміщених осіб в Полтавській області. Для досягнення цієї мети планується проведення індивідуальних та групових психологічних консультацій, спрямованих на успішну адаптацію та інтеграцію цих осіб у місцеву громаду.

Ми раді, що маємо такі ініціативи, які готові рухати світ уперед і створювати позитивні зміни у наших громадах. Їхні ідеї – це крок до кращого майбутнього для всіх нас.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»