Карітас Полтава отримав нагороду від міста

З нагоди Міжнародного дня волонтера Полтавський міський голова Олександр Мамай нагородив “Карітас Полтава” почесною грамотою на знак визнання підтримки благодійної діяльності та гуманітарних зусиль у Полтавській області, а також за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху.

Полтавська міська рада вдячна Карітас Полтава за постійну підтримку. Благодійний фонд, один із перших розпочав доброчинну діяльність, спрямовану на допомогу внутрішньо переміщеним особам. З початку повномасштабного вторгнення фонд залишився надійним осередком для потребучих і продовжує надалі надавати фінансову, психологічну, юридичну, гуманітарну, житлову допомогу для ВПО.

Відзнаку директору благодійної організації Володимиру Раковецькому та очільниці проєкту «Надзвичайне реагування на гуманітарну кризу в Україні» Аллі Раковецькій вручили під час спеціальної церемонії у Полтавському художньому музеї (галереї мистецтв).

Фото: БФ «Карітас Полтава»

Війна зачіпає тисячі людей, які мають нагальні гуманітарні потреби – від їжі та води до житла й одягу. Керівники та працівники фонду пишаються тим, що можуть надавати життєво необхідну різнопланову допомогу найбільш вразливим.

Міський голова висловив подяку усьому колективу, співробітникам за активну діяльність і професіоналізм.

Фото: БФ «Карітас Полтава»

Робимо Полтавську область найдобрішою областю в Україні!