Кінотерапія для дітей ВПО

У дитячому центрі благодійного фонду Карітас Полтава у рамках проєкту “Простір дружній до дитини” відбулася кінотерапія. Для групи дітей ВПО 5-6 років та 7-9 років викладачі організували похід до кінотеатру.

Разом на заняття, разом на відпочинок! Проєкт “Простір дружній до дитини” – це завжди свято, адже завдяки ньому діти мають змогу весело та корисно проводити свій час та зростати у найкращих умовах.

З усіх видів терапії, що проводяться, найніжнішою терапією є кіно. Цей засіб розвитку особистості, доступний всім. Це тренажер, що дозволяє безпечно (без наслідків) накопичувати практичний досвід у вирішенні своїх проблем.

У дитячому центрі наші викладачі використовують різні техніки для покращення психоемоційного стану дітей. Перегляд фільму є також одним з видів психологічної реабілітації, що сприяє накопиченню позитивних емоцій.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Вікова категорія 5 -10 років є найбільшою у нашому просторі, тому саме для них викладачі і вирішили організувати похід в кіно. Взяли смаколиків і вирушили до кінотеатру “Візорія”.

Надзвичайно приємно було бачити їхній захват та щирі посмішки від відвідування кіносеансу. Сподіваємося, що зможемо подарувати їм ще більше радісних емоцій та вражень, адже все ще попереду!

Карітас – дітям, Карітас – це любов!