Радість та навчання для наймолодших

Сучасне дитинство – це час насолоджуватися вивченням світу навколо себе. Проєкт “Освіта не може чекати” робить усе можливе, щоб зробити цей час незабутнім та насиченим для дітей.

Один із найбільш захопливих моментів цього проєкту – візити до Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Тут діти отримують унікальну можливість познайомитися із різноманітними тваринами та навіть взяти участь у контактній зоотерапії. Знайомство з кроликами, хом’ячками, поні та птахами не лише викликає захоплення, але і надихає дітей на більше пильне ставлення до природи.

Також, у центрі проводяться цікаві та надзвичайно корисні майстер-класи. Маленькі учасники проєкту мають можливість розвивати свої таланти та навички, роблячи це з ентузіазмом та радістю.

На завершення заходу, всі діти отримують солодкі подарунки, які залишають незабутній смак в цих дитячих серцях.

Проєкт “Освіта не може чекати” – це спільний проект Карітас Полтава та UNICEF, які об’єднані спільною метою – забезпечити дітям найкраще дитинство, наповнене радістю та навчанням. Наша команда працює над тим, щоб продовжувати приносити посмішки на обличчя дітей та наповнювати їхнє серце щастям і навчанням.

Ми віримо, що це – найважливіше завдання нашого покоління, і ми горді бути частиною цього надзвичайного проєкту. Завдяки вашій підтримці та участі, ми продовжимо робити добро та приносити радість в життя дітей.