Акція “Соціальний гардероб”

«Соціальний гардероб» – це місце, де за потреби люди можуть безкоштовно взяти потрібний одяг чи взуття. Карітас Полтава уже декілька разів проводив дану акцію за підтримки партнерів із-за кордону та допомоги місцевих жителів та волонтерів. Цього вівторка біля гуманітарного офісу благодійного фонду, за довгий час, акція знову поновилася.

Ми переконані, що прохолодна погода не завдасть перешкод та переживань, бо всі будуть утеплені. Зима у розпалі, позначки на термометрі тримаються нижче 0+, а поривисті вітри проймають до нутра, саме тому Карітас Полтава укотре організовує “Соціальний гардероб” з метою надання теплих речей, взуття та ковдр внутрішньо переміщеним особам.

Біля підніжжя одного з офісів благодійної організації соцпрацівники сформували стелажі із роздачею одягу. Кожен бажаючий міг взяти потрібну йому річ абсолютно безкоштовно. Дана акція користується неабияким попитом, а оскільки була велика перерва між термінами проведення, то цього разу назбиралася значна кількість людей та охочих.

Акція тривала всього 2 години, але за цей час вдалося роздати майже усе накопичене за довгий період. Радіємо, що можемо бути корисними.